Opvoedingswinkel Hasselt
Adres

Vanaf 15 mei 2018 verhuizen wij naar het Huis van het Kind! (schuin tegenover de opvoedingswinkel)Vanaf 12 mei 2018 is het fysieke Huis van het Kind open. Je vindt ons terug in Maastrichterstraat 96c (schuin tegenover de opvoedingswinkel). Wij verhuizen mee naar het Huis van het Kind! Dit betekent dat je ons niet langer terugvindt in de Maastrichterstraat 65, maar vanaf nu op nummer 96c. Onze openingsuren blijven hetzelfde (we zijn een uurtje langer open):
- dinsdag 9u - 13u
- woensdag 9u - 13u
- vrijdag 9u - 13u
Telefoonnummer en mailadres blijven hetzelfde: 011 21 14 17 - opvoedingswinkel@hasselt.be

Opvoedingswinkel Hasselt ligt op vijf minuten wandelen van de Grote Markt van Hasselt.Met de bus?

Neem een H-bus en stap uit aan de halte Dusartplein .Vanaf daar wandel je nog een vijf tal minuten via de Maastrichterstraat.Of stap uit aan de halte Kunstlaan en wandel dan via de Guido Gezellestraat en dan via de Maastrichterstraat.(zie plannetje)Met de trein?

Neem dan aan het station van Hasselt de gratis boulevardpendel. Stap uit aan de halte Kunstlaan. Vanaf daar wandel je nog een vijf tal minuten via de Guido Gezellestraat en dan via de Maastrichterstraat.(zie plannetje)Met de auto?

Betalend parkeren kan onder het kolonel Dusartplein of op de TT-parking. 

Gratis parkeren kan op het kolonel Dusartplein.Vanaf daar wandel je nog een vijf tal minuten via de Maastrichterstraat.(zie plannetje)