Opvoedingswinkel Hasselt

 Het is een samenwerking tussen organisaties om in Hasselt een kwaliteitsvol aanbod te realiseren voor gezinnen met kinderen of jongeren en ook voor aanstaande ouders. Samen focussen we op ondersteuning bij opvoeding, onderwijs, gezondheid en ontwikkeling.
Het Huis van het Kind helpt je een weg te vinden in de wirwar van initiatieven: van ontmoetingsruimtes voor kindjes tot 3 jaar, over huiswerkbegeleiding en taalstimulerende projecten, tot kook- en knutselactiviteiten in Hasselt. Het Huis van het kind bestaat nog niet lang in Hasselt. Op 1 november 2014 kregen we onze erkenning en gingen we van start.

We zijn ervan overtuigd dat vanuit een samenwerking veel meer mogelijk is dan wanneer elke organisatie op zijn eigen eilandje blijft werken. En omdat we geloven dat elk gezin maximale kansen verdient.

Als Opvoedingswinkel Hasselt maken we deel uit van het Huis van het Kind Hasselt.
www.huisvanhetkindhasselt.be

Vanaf 12 mei 2018 is het fysieke Huis van het Kind open. Je vindt ons terug in Maastrichterstraat 96c (schuin tegenover de opvoedingswinkel). Wij verhuizen mee naar het Huis van het Kind! Dit betekent dat je ons niet langer terugvindt in de Maastrichterstraat 65, maar vanaf nu op nummer 96c. Onze openingsuren blijven hetzelfde (we zijn een uurtje langer open):
- dinsdag 9u - 13u
- woensdag 9u - 13u
- vrijdag 9u - 13u
Telefoonnummer en mailadres blijven hetzelfde: 011 21 14 17 - opvoedingswinkel@hasselt.be